Ο ΟΜΙΛΟΣ Gruppo Mossialos

Επί τριάντα οκτώ χρόνια (έτος ίδρυσης 1979) η εταιρεία Gruppo Mossialos Α.Ε.Ε. αντιπροσωπεύει στην Ήπειρο το ενημερωμένο ανδρικό και γυναικείο ντύσιμο.

Ακολουθώντας μια φιλοσοφία με βασικό άξονα την διάθεση ρούχων και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής (τα οποία όχι απλά είναι συμβατά αλλά δημιουργούν το «επίκαιρο» στη παγκόσμια μόδα), έχει δημιουργήσει μια διακριτή ταυτότητα, η οποία αποτελεί και το βασικό της ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην πάροδο του χρόνου.

Βασικός εκφραστής αυτής της φιλοσοφίας είναι η συνεργασία με τους πιο επίκαιρους σχεδιαστές και οίκους μόδας. Σχεδιαστές που δημιουργούνε συλλογές με ύφος κλασσικό, ανατρεπτικό ή ακόμη και με συνδυασμό των δυο αυτών χαρακτηριστικών.

BRAND LIST

Τις συλλογές αυτές παρουσιάζουμε σε χώρους με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική άποψη που συνδυάζουν τη λιτότητα με την πολυτέλεια, χαρακτηρίζονται ως ζεστοί αλλά και υποβλητικοί, με έντονο το στοιχείο της φιλοξενίας το οποίο ενισχύει με τις υπηρεσίες του, το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Η μέχρι τώρα πορεία μας χαρακτηρίζεται από συνεργασίες στις οποίες συγκαταλέγονται οι Hugo Boss, Giorgio Armani, GANT, Gianfranco Ferre, Trussardi, DAKS και Gianni Versace και οι οποίες βρίσκονται στο ιστορικό του brand list μας από τη δεκαετία του 1980.

Burberry, Dolce & Gabbana, Lanvin, Balenciaga, Tod’s, Moschino, Ralph Lauren στα 90’s και Corneliani, Pal Zileri, La Martina, Dsquared², Roberto Cavalli, Giuseppe Zanotti, Moncler στα 00’s ήταν οι προσθήκες βασικών εκφραστών της παγκόσμιας μόδας στα καταστήματα μας.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Στη δεκαετία που διανύουμε οι Paul&Shark, Brooks Brothers, Pierre Balmain, Missoni, Dondup, Ugg, Juicy Couture, Tommy Hilfiger και Michael Kors συμπληρώνουν την σύγχρονη πρόταση μας.

Σήμερα, η Gruppo Mossialos Α.Ε.Ε. συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία, αφήνοντας το στίγμα της στο χώρο της λιανικής πώλησης γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων, υποδημάτων, αξεσουάρ και ειδών πολυτελείας, γενικότερα.

Στη βορειοδυτική Ελλάδα, είναι πλέον παρούσα με έξι καταστήματα στις πόλεις των Ιωαννίνων και της Άρτας.