ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα τα προϊόντα αποστέλονται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (courier) στον τόπο που έχετε υποδείξει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις εκτελούνται καθημερινά 9:00-17:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, & αργιών. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

* Με το tracking number που σας αποστέλεται μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας.

Χρόνοι Παράδοσης

Όταν η παραγγελία σας είναι πλήρης και έτοιμη για αποστολή, παραδίδουμε:

  • Εντός 24-48 ωρών  σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, εφόσον η παραγγελία σταλεί μέχρι τις 14:00 μ.μ. της προηγούμενης ημέρας.
  • Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει έως και τις 72 ώρες.
  • Εντός 7-10 ημερών για αποστολές σε Κύπρο.

Κόστη Αποστολής

Για όλες τις παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα η παράδοση είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 70€! Για παραγγελίες, μικρότερες των 40€, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 4,60€. Για παραγγελίες εξωτερικού τα έξοδα ενημερώνονται αυτόματα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας. Το κόστος των μεταφορικών για Ογκώδη Αντικείμενα εξαρτάται από τη διεύθυνση αποστολής και τον όγκο του προϊόντος και σας γνωστοποιείται κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας.

Αποστολή σε Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο με Courier εκτελούνται με τη Γενική Ταχυδρομική και τα έξοδα αποστολής είναι 8.  Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 250€, τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 ημέρες.